Telefoonnr+31(0)6-33375791

E-mailinfo@byac.nl

LocatieDiverse locaties

De ideale vedische standaard is om voedsel in de modus van goedheid te bereiden.

In de vedische keuken worden de gerechten niet alleen met verse groente, granen, vruchten, noten, peulvruchten en melk bereid, maar het belangrijkste ingrediënt is ……. Liefde.


Dit maakt de vedische keuken, mede ook door haar kleurenpalet aan kruiden en specerijen, een wonder aan geneeskracht voor lichaam en geest.

Catering service

Wij verzorgen diverse catering services voor elke gelegenheid. Wat de gelegenheid ook is. Of u nu jarig bent of uw verlovingsfeest? U gaat binnenkort trouwen of uw kind moet de moeran sanskaar ondergaan? 
En wat te denken van een high-tea tijdens een vrijgezellen feest, een baby-shower, receptie of een jubileum? Of gewoon zomaar een family gathering omdat het kan.
 Uw uitdaging is om er voor te zorgen dat de catering perfect is. U wilt tenslotte niet dat uw gasten het feest verlaten met een slechte smaak in hun mond. 

Onze heerlijke vedische gerechten zullen het gesprek tijdens uw feest zeker op gang brengen. Als u op zoek bent naar een uitstekende keuken, heerlijke hapjes, verrassende snacks en weergaloze taarten en sweets, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cake Vana is dé specialist en nummer 1 voor een variatie aan eggless sweets en taarten voor iedere gelegenheid! U kunt bij Cake Vana ook terecht voor vegan en glutenvrije opties. Iedere bestelling wordt vers en met liefde gebakken. Onze motto luidt dan ook: ‘The Best Things in Life are Sweet’.

Sattvika weet de specerijen uit de oosterse keuken op weergaloze wijze te combineren. Voor diverse snacks zoals (gevulde) bara’s, loempia’s, bitterballen, pasteitjes, samosa’s, pakora’s, diverse kachori’s en nog veel meer bent u bij Sattvika op het juiste adres. Ook weet Sattvika u blij te maken met speciale wensen voor taarten en sweets.

Paneer King levert ambachtelijke paneer-cubes bereidt van weidemelk, tegen het biologische aan. Vol van smaak en bomvol vitamine B12. Een handvol paneer-cubes bevat een dosis vergelijkbaar met 4 maal de dagelijks benodigde hoeveelheid en proteïnen tot wel 26,8%. 
Vanwege de goede zorg van het land en de koeien is de kwaliteit van het melk van een hoge standaard. De paneer wordt zorgvuldig bereid en in gebakken en ongebakken vorm aangeboden.

Veggi-Licious laat u genieten van traditionele maaltijden uit de surinaams-indiase keuken. De warme maaltijden zijn dagvers en gezond. U kunt de gerechten zelf samenstellen. 
Veggie-Licious diverse daarnaast diverse sweets en snacks. Tevens heeft zij sinds kort ook shushi’s in haar assortiment.

Kukru-guru komt de snelle trek tegemoet en levert oa franse tompoucen, italiaanse tiramisu of een surinaams broodje batjauw en maiskoekjes toe.

Wij bieden cateringservice vanaf 50/100/150/200/250/300 personen. Onze keuken is 100% vegetarisch en daarmee 100% halal. 
Voor een uitgebreid assortimentenlijst, prijzen en/of vragen, gelieve een e-mail te sturen naar: info@ipbys.nl of bellen met telefoonnummer: 06 33375791.